Boris Beer is een brouwerij die al meer dan 20 jaar de lekkerste bieren produceert. Hun bieren zijn te vinden in het hele land en zijn zeer populair onder de liefhebbers van bier. Boris Beer biedt ook de mogelijkheid om een dag op stap te gaan met een van hun eigen brouwerijbussen. Met deze bus kunnen groepen mensen vervoerd worden naar verschillende brouwerijen, waar ze kunnen genieten van verschillende soorten bier en ook proeverijen kunnen doen. Het is dus de perfecte manier om samen met je vriendengroep, familie of collega’s een leuke dag vol met plezier te hebben én te genieten van goed bier.

De Boris Beer Bus

De Boris Beer Bus is eenvoudig te boeken via hun website of via hun app. Je hoeft je gegevens slechts één keer in te voeren, waarna je direct toegang krijgt tot alle beschikbare opties. De bus maakt verschillende stops onderweg, waardoor je meerdere brouwerijen kunt bezoeken en verschillende soorten bier kunt proeven. Onderweg wordt er ook eten geserveerd, waardoor het echt een all-in-one-ervaring wordt.

Kosteloos annuleren

Boris Beer maakt het je gemakkelijk als je om welke reden dan ook toch niet op stap wilt gaan. Uiteraard kan er altijd kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor vertrek en kan er ook nog op het laatste moment gratis besloten worden om andere bestemming aan te doen. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je iets mist als je externe factoren moet overwegen!

Geen concessies op veiligheid

Om ervoor te zorg dat alle passagiers tijdens hun reis veilig zijn wordt er tijdens elke rit door professionals gelet op veiligheid en hygiëne. Er wordt gewerkt met professionele chauffeurs die wetten en regels strikt in acht nemen. Ook zijn alle bestuurders verplicht cursussen af te leggen over hoe ze veilig met de bus moet rijden en zorgdragen voor passagiersveiligheid. Kortom, op stap met Boris Beer is veilig, verantwoord en heel erg leuk!

Welke locaties zijn geschikt voor een dagje met boris beer?

Een dagje uit in het mooie Nederland

Met de Boris Beer Bus kunnen grote groepen mensen een uitje maken naar verschillende locaties in Nederland. Of het nu een dagje uit is met vrienden, collega’s of de familie: met deze bus kun je elke bestemming bereiken. De bus rijdt langs vele bekende steden, zoals Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Ook minder bekende bestemmingen zoals Friesland en Zeeland zijn mogelijk. Kortom, er is voor iedereen wat wils!

Geniet van het bier in verschillende brouwerijen

Op deze tour kun je genieten van verschillende bierstijlen die worden gebrouwen in lokale brouwerijen. Je krijgt de kans om de faciliteiten te zien en te proeven van het lekkerste bier uit Nederland. Ook zijn er proeverijen waar je verschillende bieren proeft en meer te weten komt over brouwen. Naast het bier proeven, is er ook tijd om te genieten van de prachtige landschappen die je onderweg tegenkomt!

Geniet ook van eten en entertainment

Tijdens de tour wordt er ook nog eens vers eten geserveerd door lokale chefs. Ook wordt er gezorgd voor entertainment onderweg door middel van spelletjes of muziek. Als je tussendoor even nodig hebt om op adem te komen is er ook genoeg tijd om even rustig naar de prachtige omgeving te kijken. Kortom, met Boris Beer beleef je echt een perfecte dag vol met plezier!

Wat zijn leuke activiteiten die we tijdens een dagtrip kunnen doen?

Brouwerijbezoek

Een bezoek aan een brouwerij is een leuke activiteit tijdens een dagtrip. Bij Boris Beer kunnen groepen verschillende brouwerijen bezoeken en de processen en technieken achter het bier ontdekken. Met de Boris Beer Bus kan men comfortabel vervoerd worden naar de brouwerij en wordt er door de brouwer zelf uitleg gegeven over de productie van het bier. Ook krijgen passagiers de kans om verschillende soorten bier te proeven en informatie te vragen over biersoorten, brouwtechnieken en ingrediënten.

Stadstour

De Boris Beer Bus rijdt door heel Nederland, waardoor groepen ook steden kunnen bezoeken waarvan men mogelijk nog nooit iets heeft gehoord. De bus stopt onderweg om leuke activiteiten te doen zoals eten in lokale restaurants of eten van lokale specialiteiten. Onderweg is er ook voldoende tijd om gebouwen, parken, musea en andere interessante plekken te bezichtigen.

Proeverij

Met de Boris Beer Bus kunnen groep mensen ook verschillende soorten bier proeven. Er zijn veel verschillende bieren beschikbaar die passagiers kunnen proeven, waardoor ze meer inzicht krijgen in welke smaken en stijlen er zijn. Ook is er de mogelijkheid om de ingrediënten te proeven waarmee het bier gemaakt wordt, waardoor men meer inzicht krijgt in hoe elk biersoort uniek is.

Wat moet je meenemen als je met boris beer op pad bent?

Vergeet niet je essentiële items

Als je met de Boris Beer Bus op pad gaat, is het belangrijk om enkele essentiële items mee te nemen. Ten eerste moet je de juiste kleding aantrekken. Zorg ervoor dat je er netjes uitziet en warm genoeg bent voor het weer. Vergeet ook niet om een zonnebril, zonnebrandcrème, hoed of pet mee te nemen om tegen de zon te beschermen.

Vergeet ook niet je eten en snacks

Het is belangrijk om voldoende eten en snacks mee te nemen voor tijdens de tour. Neem iets gezonds zoals fruit, noten of granen mee, maar vergeet ook niet wat lekkers zoals chocolade of koekjes. Als je op zoek bent naar iets extra’s, kun je ook lokale snacks uitproberen die je onderweg zult tegenkomen. Een flesje water is ook handig om mee te nemen!

Neem wat entertainment mee

Het is altijd leuk om een beetje tijd door te brengen met het spelen van spelletjes op reis. Neem wat spellen mee die iedereen kan spelen of leg kaarten, zodat alleen of met een groepje mensen kan worden gespeeld. Vergeet ook niet om muziek mee te nemen!

Waarom zou ik kiezen voor een dagje met boris beer?

Waarom zou je kiezen voor een dagje met Boris Beer? Een bezoek met de Boris Beer Bus biedt een unieke ervaring voor elke bierliefhebber. Passagiers kunnen de verschillende brouwerijen ontdekken, de processen achter het bier leren en de kans krijgen om verschillende soorten bier te proeven. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om verschillende steden te bezoeken en leuke activiteiten te doen zoals eten in lokale restaurants of eten van lokale specialiteiten.

Op de Boris Beer Bus is er ook een proeverij van verschillende bieren om je smaakpapillen te verrassen. Passagiers kunnen meer informatie krijgen over biersoorten, ingrediënten en brouwtechnieken door de uitleg van echte professionals in het vak. Zo wordt er meer inzicht verkregen in alle verschillende smaken en stijlen die bestaan.

Ouders die op zoek zijn naar een leuke activiteit voor het hele gezin, kunnen kiezen voor een dagje met Boris Beer. Er is plezier voor jong en oud, van het proeven van verschillende bieren tot het bezoek aan interessante steden en plaatsjes. Nadat ze alles hebben gezien, geproefd en geleerd, gaan ze met een glimlach op hun gezicht naar huis.

Wat is de beste manier om er meer van te genieten?

Maak van je tour een onvergetelijke ervaring

De beste manier om er optimaal van te genieten is door het maken van een plan. Geef jezelf vooraf wat ruimte om ervan te genieten. Kies een route waar je op verschillende plaatsen kunt stoppen en plan wat tijd in voor het verkennen van de stad of om aan te schuiven bij een lokale hotspot. Ook kan het leuk zijn om foto’s te maken, vragen te stellen aan locals en souvenirs mee naar huis te nemen.

Neem iemand mee die je kent

Een andere goede manier om er meer van te genieten is door iemand mee te vragen die je al kent. Omdat Boris Beer Bus een gezellige tour biedt, is het leuk om deze met iemand te delen die je al kent. Als je met vrienden gaat, kun je samen leuke gesprekken voeren en speciale momenten delen, zoals het proeven van lokale delicatessen of het bezoeken van interessante monumenten.

Wees flexibel

Het is belangrijk om flexibel te zijn tijdens de tour. Wees openminded over nieuwe activiteiten en probeer nieuwe dingen uit. Ga ook op zoek naar manieren waarop je jouw tour uniek kan maken, zoals het boeken van een extra bezienswaardigheid of het proeven van lokale gerechten. Wees ook bereid om af en toe wat extra tijd in te plannen als er leuke dingen die je wilt doen verschijnen onderweg!

Geef een reactie