Weer in Hurghada

Hurghada heeft een subtropisch, warm klimaat met hete zomers en milde winters. De temperatuur schommelt tussen de 12 °C in de wintermaanden en 35 °C gedurende de zomermaanden. Het regenseizoen in Hurghada begint rond oktober en duurt tot april. Het grootste deel van het jaar is er echter geen regen te verwachten, wat betekent dat buitenactiviteiten mogelijk zijn, vooral gedurende de lente- en herfstmaanden.

Buitenactiviteiten in Hurghada

Er zijn veel buitenactiviteiten beschikbaar in Hurghada. Bijvoorbeeld, u kunt een boottocht maken om te snorkelen of duiken. Er zijn ook verschillende strandactiviteiten zoals parasailen, jetskiën en kitesurfen. Er zijn ook verschillende andere watersportactiviteiten zoals waterfietsen en SUP-board (stand up paddle boarding).

Voor degene die liever in het land blijven is er ook een aantal wandeling- of safaritoeristische activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een excursie maken door de woestijn of een wandeling maken door de nabijgelegen bergen. Er zijn ook begeleide tochten door het nationale park Ras Mohammed, waar u prachtige uitzichten kunt opdoen vanuit het water en vanaf het strand.

Voor degene die liever aan land blijft is er ook eindeloos veel te doen, zoals winkelcentra bezoeken, lokale markten bezoeken of eenvoudigweg relaxeren aan het strand of bij het zwembad.

Huidige weer in Hurghada

In februari liggen de temperaturen gemiddeld tussen 17 en 22 graden Celsius, wat ideaal is voor buitengebiedactiviteiten voor kinderen. De luchtvochtigheid ligt meestal rond 50%, wat niet al te hoog is voor kinderen om comfortabel buitenshuis te spelen. Zonneschijn is er veelal aanwezig, met meer dan 11 uur per dag. Al met al is dit uitermate geschikte weersomstandigheden voor kinderen om buitenshuis te spelenerwijl hun ouders rustig kunnen toezien.

Hoe hoog is de temperatuur vandaag in hurghada?

Temperatuur in Hurghada vandaag

De temperatuur vandaag in Hurghada is gemiddeld 22 graden Celsius. De luchtvochtigheid is gemiddeld 50%, wat een comfortabel klimaat maakt voor buitenactiviteiten. Er is voldoende zonneschijn met meer dan 11 uur zon per dag. Deze omstandigheden maken van Hurghada een ideale bestemming om leuke buitenactiviteiten te doen met je kinderen.

Activiteiten die geschikt zijn bij deze temperaturen

Met deze temperaturen in Hurghada kunnen kinderen onbezorgd buitenshuis spelen en genieten van verschillende activiteiten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een boottocht te maken om te snorkelen of duiken, waar ze vele rare vissoorten kunnen zien. Ook zijn er verschillende watersportactiviteiten om te beoefenen zoals jetskiën, waterfietsen of kitesurfen.

Voor degene die liever aan land blijft, zijn er ook volop mogelijkheden zoals winkelcentra bezoeken, eten op lokale markten of gewoon relaxeren aan het strand of bij het zwembad. Kortom, er is voor ieder wat wils bij deze temperaturen in Hurghada.

Tips voor ouders

Hoewel de temperaturen in Hurghada ideaal zijn voor buitenshuis spelende kinderen, moet men als ouder wel oplettend blijven en er rekening mee houden dat de warmte soms vermoeiend kan zijn. Zorg er daarom voor dat je kinderen genoeg water en voedsel meekrijgen als ze buitenshuis spelen en geef hen regelmatig rustpauzes om te voorkomen dat ze teveel vermoeid raken. Op deze manier kunnen kinderen optimaal genieten van hun speeltijd in Hurghada!

Wat is het huidige weerbeeld voor hurghada?

Weersomstandigheden voor kinderen in Hurghada

De weersomstandigheden in Hurghada zijn ideaal voor kinderen om buiten te spelen. De temperaturen liggen gemiddeld tussen de 17-22 graden Celsius, wat verfrissend genoeg is om comfortabel buitenshuis te spelen. De luchtvochtigheid is meestal laag, rond 50%, waardoor kinderen geen last krijgen van een te vochtige hitte. Bovendien heeft Hurghada het grootste deel van het jaar meer dan 11 uur zonneschijn, waardoor er genoeg tijd is om naar buiten te gaan.

Activiteiten voor kinderen in Hurghada

Naast het lekkere weer biedt Hurghada ook veel activiteiten voor kinderen. Er is eindeloos veel te doen aan zee, zoals snorkelen, duiken, parasailen, jetskiën en kitesurfen. In het binnenland zijn er ook wandeling- of safaritoeristische activiteiten beschikbaar, zoals een excursie door de woestijn of een wandeling door de nabijgelegen bergen. Verdere watersportactiviteiten zoals waterfietsen en SUP-board (stand up paddle boarding) zorgen ervoor dat er voldoende afwisseling is voor jonge avonturiers.

Andere activiteiten in Hurghada

Voor degene die liever aan land blijven is er ook eindeloos veel te doen in Hurghada. U kunt winkelcentra bezoeken, lokale markten verkennen of gewoon relaxeren aan het strand of bij het zwembad. Kinderen kunnen ook makkelijk amusementspark bezoekjes plannnen met hun ouders om even lekker te spelletjes te doele of indoor-activiteiten zoals lasergamem of bowling te ondernemen.

Wat is het weer in hurghada vandaag?

Weer in Hurghada vandaag

Het weer vandaag in Hurghada is gematigd en zonnig met een gemiddelde temperatuur van 22 graden Celsius. De luchtvochtigheid is 50%, waardoor het een comfortabel klimaat creëert om buitenactiviteiten te doen. Er is voldoende zonneschijn met meer dan 11 uur per dag.

Geniet van het warme weer

Met dit warme weer is er genoeg te doen in Hurghada, zoals kitesurfen, jetskiën, waterfietsen en snorkelen. Kinderen kunnen ook genieten van de vele winkelcentra, markten en stranden. Ouders moeten er echter wel op letten dat hun kinderen genoeg drinkwater bij zich hebben en regelmatig rust pauzes inlassen om vermoeidheid te voorkomen.

Kledingadvies

Ouders moeten er ook op letten dat hun kinderen luchtige kleding dragen en een hoed of pet om de zon tegen te houden als ze buitenshuis spelen. Zwemkleding is ook aan te raden bij wateractiviteiten zoals jetskiën of kitesurfen. Zo kunnen kinderen optimaal genieten van de vele activiteitmogelijkheden die Hurghada biedt!

Geef een reactie